PREGUNTES FREQÜENTS

A PÀRQUINGS BLAUS ET DONEM RESPOSTA A TOTES LES CONSULTES QUE PUGUIS TENIR

PÀRQUINGS

pregunta-tiquet-pàrquings-blaus
 • On puc trobar l’adreça dels pàrquings?
  Si clica l’apartat “Els nostres pàrquings”, hi trobarà informació detallada.
 • Quin és l’horari dels pàrquings?
  Si clica l’apartat  “Els nostres pàrquings”, hi trobarà informació detallada.
 • Per a una consulta interna del pàrquing, on m’he de dirigir?
  Per a qualsevol dubte relacionat amb el pàrquing, es pot adreçar a l’oficina que hi ha al mateix aparcament o bé pot clicar la pestanya “Els nostres pàrquings”, on trobarà els telèfons dels pàrquings.
 • Per fer una consulta d’atenció i/o gestió de clients, on m’he de adreçar?
  Qualsevol consulta relacionada amb Pàrquings Blaus es pot fer a través del telèfon d’Atenció al Client 618 463 836 (també per WhatsApp) o bé per correu electrònic a clients@pblaus.com.
 • Puc disposar d’una plaça d’aparcament fixa?
  No, als abonaments de Blaus mai se’ls assigna una plaça fixa.
 • Puc entrar als Pàrquings si estan complets? El fet de tenir targeta Blaus ens dona preferència?
  Els clients Blaus sempre podran accedir-hi, encara que el pàrquing estigui complet. Si s’apropa la targeta al lector, la barrera s’obrirà.Per als productes que s’utilitzen de forma esporàdica, com la targeta de substitució del tiquet, el Pack Escolar, 4 € al dia o convenis, es pot donar el cas puntual que el pàrquing estigui desbordat o complet i no puguem donar-li el servei.

ALTES

 • Què necessito per donar-me d’alta?
  Cal disposar d’un número de compte bancari i una adreça de correu electrònic. Es pot donar d’alta des d’aquest web, si clica el Pack escollit i el botó d’Abona’t ja o bé presencialment a les oficines del pàrquing.
 • Què necessito per donar-me de baixa?
  Es pot tramitar a través d’aquest web, des de l’apartat de “Gestions” o bé pot dirigir-se a l’oficina del pàrquing com a mínim una setmana abans que finalitzi el mes. Tingui en compte que si el producte que té contractat no és una quota fixa, és a dir, no paga si no aparca, vostè podria plantejar-se no donar-lo de baixa i tornar a utilitzar-lo quan ho necessiti, encara que sigui de forma esporàdica. En aquest cas no s’hauria de realitzar cap tràmit. Els productes que es paguen a més vençut (que depenen de la utilització del mes anterior) no tenen cap cost de manteniment, ni quota mínima. Només es paga el que s’utilitza.
 • Què hauria de fer per canviar d’un pàrquing Blau a un altre?
  És necessari que ho comuniqui a Atenció al Client, clients@pblaus.com i nosaltres ens encarreguem de tramitar el canvi (sempre que tinguem disponibilitat del producte que desitgi contractar al nou pàrquing).
 • On i quan recullo la meva targeta després de donar-me d’alta?
  En el moment de tramitar l’alta, li donem l’opció de recollir la seva targeta al pàrquing que vostè esculli o bé la hi enviem per correu postal. L’informarem de seguida que tinguem la seva targeta preparada.
 • Com es fa per entrar i sortir del pàrquing? Com funciona?
  A l’entrada i sortida del pàrquing hi ha els lectors de targetes de Blaus, que estan identificats amb el mateix logotip que hi ha a les targetes. Només ha d’apropar la targeta al lector.
preguntes-usuaris-parquings-blaus

FUNCIONAMENT DE LES TARGETES

com-funciona-la-targeta-parquings-blaus
 • Puc utilitzar la targeta el mateix dia que la recullo al pàrquing?
  Quan vostè recull la seva targeta, ja està activada i preparada per poder-la utilitzar. La seva targeta, però, estarà en posició “de fora”. Per tant, el primer moviment que espera és el d’entrada. És per això que si vostè ha entrat amb tiquet, la targeta no el deixarà sortir.
  Li recomanem que primer passi a recollir la targeta abans d’entrar amb el vehicle; en cas contrari, haurà d’abonar el tiquet.
 • Què passa si he oblidat la targeta?
  Si ha oblidat la targeta no li podem oferir el servei. Si desitja utilitzar el pàrquing haurà d’agafar un tiquet i abonar-lo a la sortida.
 • He perdut la targeta, què he de fer?
  Ens ho ha de comunicar al més aviat possible, per poder donar-la de baixa. A les oficines del pàrquing li facilitaran un altra targeta.
 • Puc tenir còpies de les targetes?
  Depèn del producte contractat. Per tant, és millor que ho consulti al pàrquing.
 • He de donar la matricula i utilitzar sempre el mateix vehicle?
  La targeta Blaus no va vinculada a cap matrícula, ni a cap vehicle. Donem d’alta el client, no el vehicle. Pot utilitzar qualsevol vehicle.
 • Caduquen les targetes?
  No, la targeta Blaus no caduca mai.
 • Puc entrar amb la meva targeta a la resta de Pàrquings Blaus?
  El producte que vostè ha contractat és vàlid només per al pàrquing on l’ha contractat. A la resta de pàrquings la seva targeta es pot fer servir de dues formes diferents:
  1. Contractar un altre producte, per exemple:
  La seva targeta pot tenir contractat un Pack de 24 hores al Pàrquing Auditori, un Pack Cole al Pàrquing Escolapi Blau i un Pack A Mida al Pàrquing Corona. Cada pàrquing factura independentment i emetrà una factura que dependrà del producte contractat a cada pàrquing.
  2. Si vostè utilitza un pàrquing i no hi té cap producte contractat:
  La targeta actuarà com a targeta de substitució del tiquet. El pàrquing utilitzat li facturarà els minuts amb les condicions del producte Substitució del Tiquet (quasi la meitat de preu que el tiquet habitual; consulteu les condicions del producte en aquest web).
 • Puc tenir més d’un producte contractat en una única targeta i al mateix Pàrquing?
  No, a cada targeta només se li pot aplicar un producte per pàrquing; si vostè desitja tenir diferents productes en el mateix pàrquing, li facilitarem una targeta per producte.
 • Em serveix la mateixa targeta si canvio de vehicle?
  Sí, no hi ha cap problema.
 • Si un pàrquing deixés de ser Blaus, les seves targetes es podrien utilitzar a la resta de Pàrquings Blaus?
  Sí, la targeta sempre li permetrà entrar i, per defecte, queda activa com a targeta de substitució del tiquet. Si en l’anterior pàrquing tenia qualsevol producte contractat, pot sol·licitar traslladar-lo a un altre Pàrquing Blau. Si es dona aquesta situació i, en cas de dubte, li demanem que es posi en contacte amb Atenció al Client, clients@pblaus.com
 • El propietari d’una plaça de pàrquing pot accedir amb la seva targeta a la resta de Pàrquings Blaus?
  El propietari d’una plaça de pàrquing d’un Pàrquing Blau, no és client de Blaus. Es per això que amb la seva targeta només podrà accedir al pàrquing on té la seva plaça.
  Si un propietari desitja ser client de Blaus, s’haurà de donar d’alta del producte que desitja i li facilitarem una targeta diferent a la de propietari.

FACTURACIÓ

 • Em poden enviar les factures?
  Si ho desitja, cada mes enviarem a l’adreça de correu electrònic que ha indicat a la seva fitxa la factura i els albarans (detall dels moviments). Per poder revisar l’enviament, li demanem que ens faci arribar un correu en què li demanem si desitja rebre la factura i els albarans cada més.
  Si desitja rebre factures antigues, també ens ho pot demanar o bé si necessita canviar d’adreça de correu electrònic.
 • Puc canviar d’abonament quan vulgui?
  Sí, però no a meitat de mes; tingui en compte que cada abonament es calcula per mesos sencers (el canvi també depèn que tinguem disponibilitat del producte nou que ens demani)
 • Si contracto un producte diferent al que tenia, necessito canviar la targeta?
  No, no és necessari; el canvi es realitza informàticament.
 • És possible tenir una relació d’entrades i sortides del pàrquing?
  Sí, ens pot demanar que cada mes li enviem aquest detall per correu electrònic.
com-funciona-la-facturacio-parquings-blaus

PER MÉS CONSULTES US PODEU DIRIGIR A

OFICINA CENTRAL
C. Rafael Casanova, 38
08401 Granollers (Barcelona)
T. 937 815 037

 

clients@pblaus.com